Gå till huvudinnehållet

Årets program
från Slimminge byalag

Programinformation

Årets program är lika späckat som vanligt. Kom ihåg att skriva ner, eller ännu bättre – anmäla dig direkt, om det är något du är intresserad av. I det senare fallet blir du påmind när det närmar sig.

 

Nio (9) kronor. Det är dagens brevporto. Tillsammans med papper, kuvert och skrivartoner, gör det att ett medlemsutskick kostar mer än 6000kr att få ut till alla medlemmar.

Nästan 20% av medlemsavgiften. Förstå om vi gärna vill gå över till elektroniska utskick.

Vi kan ha roligare för de pengarna.

 

Skicka ett mail till mail@slimminge.se med ditt namn, medlems- och mobilnummer i ämnesraden. Skriv gärna som meddelande,; förslag på vad vi kan använda pengarna till. Kanske kan vi göra något roligare i år.

Har du ingen mail gör du naturligtvis inget. Utskick får fortsättningsvis även du.

 

Det har tidigare flaggats för intresse att göra egen ost. Vi har ju mjölkproducenter i föreningen och företag som tillverkar och saluför tillbehör och råvaror i bygden (Kemikalia).

Är du intresserad elelr kanske till och med har kunskap om hantverket att dela med dig av, får du gärna höra av dig: evenemang@slimminge.se.

Tips på evenemang


Programpunkter 2020

Här listas alla planerade aktiviteter i datumordning.

För att läsa mer om en specifik aktivitet så kan du klicka dig in på aktiviteten i fråga.

 1. Ett test

  Datum:

  Hejsan svejsan, detta är en text i inlägget. Test Nu ordbajsar jag bara en massa för att fylla ut rutan[ Läs hela inlägget … ]

 2. Årsmöte 2020

  Datum:

  Årsmöte för Byalagets medlemmar den 2 mars kl 18.30 OBS! Fel datum i almanackan. Lokal för årets möte är Mötesplats[ Läs hela inlägget … ]

 3. Majbål 2020

  Datum:

  Nu är det dags för majbål! Äntligen är det dags för majbål igen, och i vanlig ordning bjuds det på[ Läs hela inlägget … ]